Tanker fra Hjertet

Som barn drømte jeg om at blive set

Som barn drømte jeg om at blive set. Jeg drømte om at nogen ville syntes at jeg var noget helt særlig. At mit publikum ville beundre mig, som den rockstjerne jeg ofte i timevis, legede at jeg var, inde på mit værelse - med højt musik og endda en ægte microfon at synge i.I de timer på fantasiens scene, havde jeg den fulde opmærksomhed fra et begejstret publikum, der KUN var kommet for at se og høre MIG!! Åh den følelse indeni, jeg husker den stadig 💚 jeg følte mig elsket, set, ønsket, uovervindelig, tryg og trøstet. I sangene fik jeg min ensomhed ud - jeg blev fyldt op.

Læs mere

Et skriv om sorg

I dag d. 15/8-2021, kunne min mor være fyldt 65 år. Desværre måtte jeg pludselig og uden varsel, sige farvel til hende for snart 6 år siden, hvor hun sov sig ind i døden.

Læs mere

Voksen barn af en misbruger - det synlige eller "skjulte" misbrug

Var der nogen som vidste det????

Det var der nok, at der var et problem i familien.... Men var der nogen som greb ind?

Læs mere

Sorg og psykoterapi

Julen er hjerternes fest. En tid for samvær, nærvær, hygge og traditioner. Med julen kommer også minderne. Minderne om dem som var engang – dem vi har mistet. Mærkedage og højtider som julen, er for mange mennesker, ekstra hård at komme igennem, netop fordi de ofte blev fejret med vores allerkæreste. Disse dage på året, kan frembringe ekstra meget sorg og for nogle, får den ubearbejdede sorg, ekstra kul på - med stærke følelser og reaktioner til følge.

Læs mere

Helbredelse og alternativ behandling

Lad mig slå én ting fast – der er INGEN der kan helbrede, heller ikke alternative behandlere!!

I disse dage, er der i medierne en vældig debat og nærmest hetz imod alternativ behandling. Visse politikere mener at det skal forbydes folk med livstruende sygdomme, at modtage alternativ behandling og at det er behandleren som straffes, hvis man tager en klient i behandling som har en livstruende sygdom.

Læs mere

Et kærligt gensyn med den du var, giver dig mulighed for at heale dig selv……

Som barn, får vi måske ikke den omsorg som vi har brug for. Vi oplever måske såreinger eller omsorgssvigt fra vores tid i institution med manglende voksenkontakt og omsorg. Primært og som oftest, opstår disse svigt og såreinger fra forældre, som ikke ved bedre – forældre som gør det bedste de kan, ud fra de forudsætninger de har. 

Læs mere

FØRSTE BEHANDLING

Ved første behandling vil jeg altid spørge ind til din livssituation samt sygdomshistorie. Dette for at optimere behandlingen bedst muligt.

TAVSHEDSPLIGT

Jeg er underlagt lovgivningen om tavshedspligt og fører som en del af mit medlemskab hos hhv. ZCT og FaDP, journal over terapiforløbet.

HYGIEJNE

Hygiejnen er en mærkesag. Jeg anvender kun sterile engangsnåle, for at mindske risikoen for evt. allergi og infektion. Cupper rengøres og afsprittes efter endt behandling. Skåle til cremer rengøres ligeledes efter hver behandling.
Kontakt

Niels Mørchs Gade 24,
9900 Frederikshavn

Tlf: +45 81 44 14 89
Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

CVR. nr. 34957991

Webbureau ITTP