Pia Granfeld

Terapi med Hjertet

Hos mig vil du altid blive mødt af mennesket Pia først og fremmest.

Jeg kender på egen krop og eget sind, til den dybeste eksistentielle fortvivlelse, (desværre) mange sorger af forskellig art, tidlige chok/ traumer, relationelle -og tilknytningsproblematikker, stress, depression og angst.
Om mig

Hvorfor vælge Terapi med Hjertet

Jeg kender til livets stormvejr og kampe men heldigvis også vejen derud fra gennem masser af egenterapi og selvudvikling.

Med mig som menneske, har jeg en terapeutisk erfaring og viden gennem min 4. årige uddannelse til spirituel integrativ krops- og psykoterapeut med klienterfaring gennem alle 4 år.

Hos mig er DU i centrum - tiden er DIN. Du bliver mødt fra hjertet, i en uhøjtidelig atmosfære og ud fra en helhedsorienteret menneskesyn. Det betyder at jeg ser, hører og behandler HELE dig og ikke kun ud fra et enkeltstående symptom. Jeg tror på at kroppen hænger sammen med sindet og ånden.

Uanset hvilken behandlingsform du må ønske, arbejder jeg altid ud fra denne teori med nænsomhed og respekt for der hvor du befinder dig i dit liv lige nu.
Hos mig er du ikke et nummer i rækken eller ”samlebånds” klient – du modtager altid personlig behandling i mit terapirum hvor ro, hygge og tryghed og tavshedspligt er højt prioriteret. Der skal være tid og plads til dig som hele det menneske du er.

Jeg glæder mig til at møde dig.

Jeg er

Jeg er Registreret Alternativ Behandler (RAB) indenfor Zoneterapi og akupunktur, hvilket er din garanti for at jeg har gennemgået en uddannelse som opfylder en række faglige og uddannelsesmæssige minimumskrav fastsat af sundhedsstyrelsen og som kræver at jeg fortsat tilegner mig ny viden og lære.

Jeg er medlem af FaDP (foreningen af danske psykoterapeuter) FaDP er, som den eneste psykoterapeutiske brancheforening i Danmark, godkendt af Styrelsen for Patientsikkerhed til at registrere psykoterapeuter og psykoterapeutiske uddannelser. Jeg er uddannet S.I. Krops- og psykoterapeut hos www.Tobias-skolen.dk som udbyder Danmarks mest helhedsorienterede, integrative, kropsorienterede 4 årige psykoterapeutuddannelse.

FØRSTE BEHANDLING

Ved første behandling vil jeg altid spørge ind til din livssituation samt sygdomshistorie. Dette for at optimere behandlingen bedst muligt.

TAVSHEDSPLIGT

Jeg er underlagt lovgivningen om tavshedspligt og fører som en del af mit medlemskab hos hhv. ZCT og FaDP, journal over terapiforløbet.

HYGIEJNE

Hygiejnen er en mærkesag. Jeg anvender kun sterile engangsnåle, for at mindske risikoen for evt. allergi og infektion. Cupper rengøres og afsprittes efter endt behandling. Skåle til cremer rengøres ligeledes efter hver behandling.
Kontakt

Niels Mørchs Gade 24,
9900 Frederikshavn

Tlf: +45 81 44 14 89
Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

CVR. nr. 34957991

Webbureau ITTP