Zoneterapi for vådliggere/ ufrivillig vandladning

I hver 1. klasse lider 2-3 børn af sengevædning. I ca. 15 % af tilfældene ophører tilstanden spontant, uden nogen form for behandling.

Men hos nogle børn fortsætter det og i voksenalderen, er der stadig nogle som lider af tilstanden. Heldigvis kan zoneterapi hjælpe. Med zoneterapi arbejder jeg med at skabe balance i krop og sind og for at kroppen selv kan skabe balance i det enkelte organ, hvor der er et problem.

Kontakt mig for en snak omkring jeres specifikke situation.

AT VÆRE VÅDLIGGER KAN FØLES UTROLIG SKAMFULDT, MEN DET ER INGEN SKAM ! DET ER IKKE BARNET SOM DER ER NOGET I VEJEN MED – DET ER BLOT EN DEL AF KROPPEN, SOM SKAL HAVE LIDT HJÆLP FOR AT KOMME I BALANCE IGEN.

Det allerførste skridt mod en løsning af problemet, starter med at være åben omkring tilstanden, overfor familie og venner. Og allervigtigst, vær åben og ærlig overfor dit barn!!! At skjule det for omverdenen, er medvirkende til at give barnet en følelse af at være forkert og skamfuld.

Der er forskellige årsager:

  • En arvelig form, hvor der er mangel på natlig stigning af det antidiuretiske hormon, som er et hormon der udskilles mens man sover, for at nedsætte urinproduktionen om natten. Når denne funktion er ude af balance, resulterer det i en stor urinproduktion om natten.
  • Hos andre er forholdene normale, urinblærens kapacitet er simpelthen bare for lille. Dette ses ofte ved børn som er små af vækst og her kan problemet også ses i dagstimerne.
  • Kropsholdning – er dit barn en ”soldat eller en banan”. I nogle tilfælde kan zoneterapi kombineret med en korrigering af kropsholdningen, afhjælpe tilstanden.
  • Hos nogle sengeliggere, kan årsagen være at blæren udskiller for stor mængde calcium eller natrium som trækker væske med sig og dermed øges urinmængden.
  • Luftvejslidelser. Nogle gange skal der en energetisk forklaring til, hvis vi kigger mod den ældgamle østlige medicinske måde at tænke på. Denne forklaring er ikke kendt inden for vestlig medicin, men giver mening når man ser på det med holistiske briller. Man siger at man via lungerne trækker energien ind og nyrerne, skal fastholde denne energi i kroppen og fordele den. Luftvejslidelser kan øge udskillelsen af saltudskillende hormoner og dermed øge urinmængden.
  • Livsforandrende situationer. For nogen kan ufrivillig vandladning opstå, hvis der feks. Er sket dødsfald i familien, hvis mor og/eller far har det svært enten psykisk eller måske mellem hinanden. Ved flytning. Ved afsavn af en forælder. Ved tab af en nærtstående slægtning eller et kæledyr mv.

Priser

  • Pr. behandling, ca. 45 min.
    485 kr

FØRSTE BEHANDLING

Ved første behandling vil jeg altid spørge ind til din livssituation samt sygdomshistorie. Dette for at optimere behandlingen bedst muligt.

TAVSHEDSPLIGT

Jeg er underlagt lovgivningen om tavshedspligt og fører som en del af mit medlemskab hos hhv. ZCT og FaDP, journal over terapiforløbet.

HYGIEJNE

Hygiejnen er en mærkesag. Jeg anvender kun sterile engangsnåle, for at mindske risikoen for evt. allergi og infektion. Cupper rengøres og afsprittes efter endt behandling. Skåle til cremer rengøres ligeledes efter hver behandling.
Kontakt

Niels Mørchs Gade 24,
9900 Frederikshavn

Tlf: +45 81 44 14 89
Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

CVR. nr. 34957991

Webbureau ITTP