Zoneterapi for Babyer og børn (0-12 år)

Der kan være mange faktorer i spil når det gælder kolik og maveproblemer hos små spædbørn, og det kan ofte behandles med stor succes.

Alle babyer har det som jeg vælger at kalde ”et lidt umodent fordøjelsessystem” som er meget fintfølende. Mors velbefindende under graviditeten og selve graviditet samt fødselsforløbet, kan have en indvirkning på babyers tarme og på deres nervesystem og det kan bl.a. lave ”ballade” i tarmenes evne til at bevæge sig ordentligt. Særlige punkter under fødderne kan stimuleres til at få kroppen til selv, at løse problemet. Der skal som oftest kun ganske få behandlinger til.

Du skal forvente mellem 3-6 behandlinger. Når symptomerne er væk, kommer de ikke igen.

Zoneterapi til spædbørn og babyer er bl.a. effektiv mod

 • Afføringsproblemer
 • Kollik
 • Kollikagtige smerter i mave og tarmsystem
 • Øreproblemer
 • Forkølelser
 • Reflux/ silent reflux
 • Svagt immunforsvar
 • Soveproblemer – specielt om natten
 • Astma og eksem

Når det gælder de lidt større børn, kan de også have god gavn af zoneterapi. Særligt overgangen fra dagpleje til børnehave - børnehave til skole, kan påvirke de små kroppe og der kan zoneterapi være et godt supplement til at få mere ro på krop og sind. Også de lidt større børn, kan opleve bøvl med maven og hovedpine, her er zoneterapi også effektivt.

Zoneterapi er en yderst blid behandlingsform og derfor er den ideel til børn. Når du kommer med dit barn hos mig, så er der afsat god tid. Der vil altid være tid til at få lidt mad, skiftet ble eller til at gøre (det lidt større barn) tryg ved at skulle på briksen. Det kan være en rigtig god ide at tage en yndlingsbamse eller legetøj med som barnet er tryg ved. Jeg har også lidt legetøj samt bøger i klinikken hvis barnet gerne vil læses for. Har barnet noget yndlingsmusik, kan vi også finde det på Spotify. Mor eller far, må gerne sidde på briksen sammen jeres barn, hvis der er brug for det. Ipad og telefoner, frabedes venligst under behandlingen.

Priser

 • BABY ZONETERAPI (0-3 ÅR)
  300 kr. (40 min)
 • ​ZONETERAPI BØRN (4-12 ÅR)
  400 kr. (50 min)

FØRSTE BEHANDLING

Ved første behandling vil jeg altid spørge ind til din livssituation samt sygdomshistorie. Dette for at optimere behandlingen bedst muligt.

TAVSHEDSPLIGT

Jeg er underlagt lovgivningen om tavshedspligt og fører som en del af mit medlemskab hos hhv. ZCT og FaDP, journal over terapiforløbet.

HYGIEJNE

Hygiejnen er en mærkesag. Jeg anvender kun sterile engangsnåle, for at mindske risikoen for evt. allergi og infektion. Cupper rengøres og afsprittes efter endt behandling. Skåle til cremer rengøres ligeledes efter hver behandling.
Kontakt

Niels Mørchs Gade 24,
9900 Frederikshavn

Tlf: +45 81 44 14 89
Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

CVR. nr. 34957991

Webbureau ITTP