Er du voksen barn af en alkoholiker?

Gemte glas med øl bag sofaen....
Fraværende forældre......
Ensomhed......
Nedlukkede og tilsidesatte følelser....
Skyld og skam....
Forkerthed......
Skjult misbrug / synligt misbrug.....
Kombineret misbrug......
Manipulation.....
Løgne......
Smerte...
Sorg....
Tristhed....
Angst...
Bekymringer...
Forvirring.....
Vrede....
Vold
Overansvar...
Den stille dreng eller pige.....

Listen er lang og helt sikkert længere end denne, i forhold til hvad man kan opleve og hvad der går gennem én, når man vokser op i familier med misbrug.

Jeg er selv datter af en misbruger og det har taget mig lang tid, at turde skrive dette opslag og gøre det offentlig - for hvad nu hvis jeg sårer nogen med det?

Gennem mit tidligere vikariat som psykoterapeut i organisationen Tuba (Terapi for unge og børn af alkoholikere), er jeg virkelig blevet bekendt med, hvor mange børn og unge som stadig lever i familier med misbrug. Det er helt ufatteligt og rystende og det fortjener her i 2021, at blive mindre tabubelagt end det desværre stadig er 😢

Derfor står jeg selv frem nu.... Og da jeg selv har gået vejen ud af smerte og forvirring - hen imod mig selv og i dag står stærkt i egen kerne og i mit eget selv, blandt andet via min uddannelse til Krops- og Psykoterapeut med mange timers egenterapi, har jeg besluttet mig for at være ambassadør i eget firma, for netop voksne børn af en misbruger. 

Kæmper du som barn af en misbruger en kamp i hverdagen for at føle dig "normal", være "normal"? Vil du gerne ud af smerten og skammen og lære at stå stærkt i dig selv, på trods af din opvækst i svære vilkår?

Så kan jeg varmt anbefale dig et forløb med Krops- og psykoterapi, hvor du gennem kroppen og sindet, får redskaber og viden samt støtte, til at stå stærkere i dig selv. 

Læs mere om behandlingsformen her: https://www.terapimedhjertet.com/behandlinger/psykoterapi

Jeg glæder mig til at høre fra dig og du er velkommen til en uforpligtende snak om din situation på 81441489 

DU fortjener at blive set og du fortjener et godt liv 

Kærligst, Pia 💚🙏

FØRSTE BEHANDLING

Ved første behandling vil jeg altid spørge ind til din livssituation samt sygdomshistorie. Dette for at optimere behandlingen bedst muligt.

TAVSHEDSPLIGT

Jeg er underlagt lovgivningen om tavshedspligt og fører som en del af mit medlemskab hos hhv. ZCT og FaDP, journal over terapiforløbet.

HYGIEJNE

Hygiejnen er en mærkesag. Jeg anvender kun sterile engangsnåle, for at mindske risikoen for evt. allergi og infektion. Cupper rengøres og afsprittes efter endt behandling. Skåle til cremer rengøres ligeledes efter hver behandling.
Kontakt

Niels Mørchs Gade 24,
9900 Frederikshavn

Tlf: +45 81 44 14 89
Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

CVR. nr. 34957991

Webbureau ITTP